Garmin VIRB Edit

GPS/GPX synkronisering

Der kommer fejl ved kortvisning i GPS synkronisering, men det kan bruges alligevel.

Marker “ZigZag” ikonet øverst til venstre i videostriben, det gør muligvis at det virker(ikke helt afprøvet hvad der virker præcist, men som regel virker det).

Ved valg af knappen kommer der fejl:

Det er lidt ustabilt hvornår det virker, men som regel virker det.

Svar “Nej” til første fejl, og”Ja” til anden fejl, så vil du kunne synkronisere, men ikke se et kort samtidigt.

Eksempel:

Hvis tids-tallet for højre skyder ikke ændrer sig når den anvendes, så skal man genstarte applikationen og prøve de muligheder der i forrige afsnit, bla. markering af “zigzag” ikon, evt. forskyd venstre skyder inden ændring af den højre. Ved ikke præcist hvad løsningen er.

Den venstre skyder kan anvendes til at vise et bestemt sted i videoen, men justeres bare til et tilfældigt sted fx 1:00.

Den højre skyder gør at man kan forskyde GPS i forhold til videoen, men det vil ikke kunne ses i vinduet, så man skal trykke “Udfør” for at afprøve indstillingen.

I eksemplet er uret startet 5 sekunder før videoen, og fx kompas widget eller højde widget er gode til at afgøre hvad forskydningen er. Et skarpt højresving fx vil være tydeligt og det skal matche mellem kompas og retningsskiftet i videoen.

(Man bliver nødt til forskyde den venstre skyder frem hvis man vil have negativ forskel for GPS og video, dvs. hvis uret er startet efter videoen).